zaterdag 23 juli 2016

Het hotel en omgevingHet hotel ligt op een paar honderd meter van het autovrije centrum van Poprad. Het is een mooie boulevard met aan beide kanten winkeltjes, in het midden is er een kerkje en fontein.Aan het begin van de straat is er een groot winkelcentrum met Westerse winkels zoals C&A, H&M. Dus genoeg mogelijkheden om te shoppen tijdens het wachten.

En ook in het winkelcentrum kwamen we een schaakbord tegen.

Het hotel zelf is verouderd, al zijn er sommige kamers gedeeltelijk vernieuwd. Zo hebben wij een nieuwe goede matras, nieuwe meubels en flatscreen tv. De badkamer en wc zijn dan weer oud, maar wel heel netjes en zuiver. De isolatie is ook niet zo schitterend, vooral naar buiten toe. Wij liggen aan de voorzijde, de ramen sluiten niet goed en deze nacht om 4u werden we wakker van een dronkaard die hier al waggelend een eend liep na te doen (kwaak-kwaak-kwaak...)
Onze kamer

Het eten in het hotel is matig en weinig keuze. Het ontbijt valt mee, genoeg keuze in beleg, cornflakes, warme gerechtjes (ei, spek), wel enkel brood en 1 soort van broodje.
's middags en 's avonds is het warm eten met soep, hoofdgerecht en enkel 's avonds een dessert. Bij het hoofdgerecht is er maar 1 soort vlees met aardappelen of pasta en 1 soort groente. Er staat dan nog een klein buffetje met wat koude groenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten