vrijdag 20 december 2013

Deze morgen om 8u vertrokken we hier met 8 bussen naar "Albadaa Desert". We dachten dat we ons goed geïnformeerd hadden, waren aan 2 verschillende recepties gaan vragen wat de trip in hield. Wandelen in de woestijn, op een kameel rijden of op quads, werd ons gezegd. Interessant dachten we. Maar nu bleek dat we werden gedropt aan een soort van vakantiecomplex waar je op een terreintje met quads kon rijden en paard kon rijden. Iedereen teleurgesteld, dus. Gelukkig nam iemand het initiatief om onze teleurstelling te melden aan de dames van de universiteit die de trip mee begeleiden. We vertelden hen dat we verwacht hadden om kamelen te zien. Onmiddellijk werd de GSM bovengehaald en binnen het kwartier zaten we opnieuw op de bus, richting echte woestijn dit keer. Ze doen er alles aan om het naar onze zin te maken.
Na de stop in de woestijn, hielden we halt aan een kamelen-boerderij. Indrukwekkend, enorm grote beesten, niet te vergelijken met deze bij ons in de zoo. Er op rijden, kon wel niet. Sommige kamelen hadden hun poten bij elkaar gebonden en hadden het schuim in hun bek. Veel te wild om een ritje op te maken.


2 opmerkingen:

  1. Op de website van Chess-results staat Fleur haar tegenstander zelfs op plaats 9 met 1907 ELO en op mijn database ook. Fleur laat je niet doen, maak ons blij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. klopt inderdaad. Op haar notatieformulier schreef ze 1907 elo

      Verwijderen