woensdag 18 december 2013

Onze eerste nacht in Al Ain zit erop. Zoals verwacht, na de vermoeiende vlucht, hebben we goed geslapen. Maar toen brak er een dag van "wachten" aan. Bij het ontbijt bleek er buiten aan de eetzaal een rij van 100m te staan met een wachttijd van een uur. Geen zin om zolang te wachten, dus geen ontbijt voor ons vandaag. Ook 's middags verliep het eten chaotisch. Wij waren een half uur op voorhand daar en konden gelukkig om 12u  eten, want om 12.15u werden we verwacht op de technische meeting met de delegatieleider. Daar werd ons meegedeeld dat de eerste ronde uitgesteld was tot 17u (ipv 15u plaatselijke tijd). Maar ook dat liep nog eens uit, om 18u konden ze eindelijk starten.
Fleur speelt op bord 66 tegen Heydarova Aytoy uit Azerbeidjan.
Ondertussen zijn ze bijna een uur bezig, afwachten dus...
Nadeel is dat je niet weet hoe lang de partij zal duren. Dus straks meer...

3 opmerkingen:

  1. En aan het thuisfront ook even nagelbijten. Op de website waar wij live de wedstrijden zouden kunnen volgen is er geen actie te zien. Ramp. Maar wij duimen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Fleur, heel veel succes en plezier van je allerliefste klasgenootjes. We wouden gisteren al een berichtje sturen maar we waren te druk bezig met te vieren dat de examens gedaan waren. Maar we hebben wel veel aan je gedacht. We zijn heel benieuwd naar de uitslag van je eerste match!

    Veel succes en plezier van héél de klas.
    We duimen voor je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fleur vindt het fijn dat jullie aan haar denken en aanmoedigen. Ze heeft zelf weinig tijd om iets terug te sturen, heeft vandaag tot 21.30 gespeeld en moest dan nog gaan eten en haar partij gaan analyseren bij haar coach. Maar jullie hebben allemaal de groetjes van haar.

    BeantwoordenVerwijderen