maandag 26 oktober 2015

Internetproblemen - 1ste punt binnen!

Er is al veel gezegd over het slechte internet ter plaatse. Tot nu toe verliep de communicatie tussen Griekenland en hier echter goed. De mails kwamen aan en we hebben gisterenavond zelfs 37 minuten kunnen skypen vooraleer de verbinding weg viel. Het geluid was wel niet perfect, maar ik was er meer dan tevreden mee. Vandaag was er plots een ander probleem. Om het thuisfront nog wat meer stress te bezorgen, gaf telenet er thuis plots de brui aan. Geen internet, geen tv, helemaal niks. Nu mag van mij telenet op elk moment van het jaar wegvallen, maar toch niet nu! Na een telefoontje met telenet blijkt dat er technieker aan te pas moet komen, deze zal morgenvoormiddag langs komen om het op te lossen. Dus vandaag was er enkel communicatie via sms. 
Om 16u.40u kreeg ik dan gelukkig de verlossende sms dat Fleur gewonnen had. Dat maakt het weer allemaal goed. De partij was vlot verlopen, maar duurde vrij lang omdat haar tegenstandster veel tijd verbruikte.
(Als noodoplossing, om de blog toch wat bij te werken en de mailtjes vanuit Griekenland te lezen, zit ik nu bij familie)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten