zondag 25 oktober 2015

Verslag dag 1

Na aankomst gisterenavond op de luchthaven werden de delegaties opgehaald en met bussen naar het hotel gebracht. Na eerst aan het verkeerde hotel te staan (er zijn nl. 2 hotels op het domein), kwamen ze rond 22.30u op de juiste plaats terecht. Er was gemeld dat ze daar nog wat zouden kunnen eten, maar blijkbaar was dat toch niet goed doorgegeven. Na enige moeite werd er dan toch nog eten op de kamer voorzien.
Bij aankomst op de luchthaven


Deze morgen om 7.15u waren ze al uit de veren en zaten ze al vroeg aan het ontbijt.

en hadden ze tijd om even tot aan het strand te wandelen


Het was er vandaag zonnig en warm (rond 25°), maar vanaf 16u koelde het wel af.


Om 10u vond de technische meeting plaats. Daar werden alle afspraken meegedeeld, werden er nog petjes uitgedeeld en de groepsfoto's gemaakt. Deze zijn nog niet tot hier geraakt, dus die volgen later.

De paringen bleken deze morgen ook al bekend te zijn. Fleur werd gepaard tegen een Italiaans meisje met bijna 2000elo. Dus een zware partij voor de boeg. 

Om 15u startte de eerste partij. Na 3.5u spelen bleek haar tegenstander toch een maatje te groot en verloor Fleur de partij. De meeste Belgen kregen vandaag een zeer moeilijke tegenstander, waardoor er dan ook weinig winstpartijen volgden. Voor alle resultaten kan je kijken op de officiële blog  https://wk2015blog.wordpress.com/
Geen opmerkingen:

Een reactie posten